Yes! Jullie gaan trouwen! Op jullie mooiste dag kan een hysterische of juiste heel sjieke bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je allerlei informatie over een bruidstaart.

Willen jullie een afspraak maken voor een proeverij of willen jullie een bruidstaart bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

spannend!

de
voorbereiding

Ieder bruidspaar is uniek en daar hoort ook een unieke taart bij. Het aansnijden van een bruidstaart is een van de hoogtepunten van jullie dag. Omdat het maken van een taart heel persoonlijk is, nodig ik bruidsparen uit om bij mij thuis te komen. Tijdens een uitgebreid gesprek bespreken wij jullie wensen voor de bruidstaart. Een romantische 2 laagse taart, 5 lagen, met fondant of marsepein, zonder fondant of een naked cake. Alles is mogelijk.

Belangrijk om alvast te weten:
– De trouwdatum
– Aantal gasten
– De locatie
– Voorkeur voor smaken
– Ideeën hoe de taart eruit komt te zien
– Is er koeling op de locatie

Fotografie: Anne-Lie fotografie

smaken verschillen

de
proeverij

Naast de look van de taart, is de smaak natuurlijk ook heel belangrijk! Om hier een keuze in te kunnen maken, is het verstandig om een proeverij te doen. Dit kan ter plekke in huiselijke sfeer of je kunt ervoor kiezen een proefdoosje op te halen.

Een proeverij duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Jullie kunnen alvast van te voren een keuze maken uit 6 vulling. Een aantal vullingen staat als suggestie vermeld op de site. Maar hebben jullie zelf waanzinnige culinaire ideeën hebben, dan hoor ik dat graag!

De kosten voor een proeverij bedragen €30 en is voor 2 personen.

Na de betaling van de proeverij, zet ik de datum vast in de agenda!

en dan…

de
offerte

Na de kennismaking en proeverij maak ik een offerte voor jullie. Deze ontvangen jullie binnen enkele dagen na de proeverij. Als de offerte akkoord is, ontvang ik graag een aanbetaling van €100 euro zodat ik de taart definitief kan inplannen.

Voor een bruidstaart moet je ongeveer rekening houden met €6,75 – €10 per persoon. Het ligt er helemaal aan wat jullie wensen zijn en wat er aan specifieke versieringen op de taart komt.

Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand. Ik reken 0,45 per km, gerekend vanaf mijn studio in Nieuw-Vennep en weer terug.

Wil je een afspraak maken, een proeverij of meer weten?
Let me know en vul het formulier in. Ik zal z.s.m. contact opnemen.